Teknik ska finnas på plats och fungera

Vardagen kantas av teknikproblem just nu. Filmsnuttarna jag tog på provdagen av Askungen gick mystiskt upp i rök och försvann från telefonen. Filmen från kollationeringen gick typ av när jag försökte skicka den till jobbet. Och nu när jag sitter och redigerar hemma så är datorn så trött så jag kan bara hoppas att den inte kraschar före mig.

Dessutom har jag i uppdrag att köpa om material för livesändningar, till exempel en videokamera med FireWire och XLR, och det är lite för många format och förkortningar att sätta sig in i på en gång. Nu har jag bestämt mig gör att lyfta på ärslet och ta mig till en filmkamera försäljare och avslöja min okunnighet.

Japp. Så är det med det. Nu är det bara tre minuter kvar av första filmsnutten. Bara sex kvar.

Kommentarer