Tjäna pengar på din hemsida

Att tjäna pengar på sitt fritidsintresse är ju faktiskt något som är få förunnat. Men faktum är att det går att tjäna pengar på sin hemsida eller blogg. Men det kräver att man har en strategi.

I mitt jobb idag (hemifrån eftersom barnen är sjuka) hamnade jag på JL Hemsida. Han erbjuder, mot att man lämnar sin e-postadress en uppiggande och inspirerande rapport i ämnet. Företaget erbjuder också hjälp med att bygga en hemsida. Ett företag som konsulterar och erbjuder tjänster hela vägen från start till stålar.

Egentligen borde jag kanske inte länka till honom eftersom han är dessutom en konkurrent till Tradedoubler genom att han erbjuder annonsering. Men eftersom det mestadels är annonser för hans egna produkter och eftersom jag tillhör den transparanta falangen på internet, så gör jag det i alla fall.

Eftersom detta är relevant för mina läsare – folk på väg in i webbens affärsvärld prövar jag också att lägga en annons här. Annonsen leder in till JL Dreambiz tutorial över hur man skapar sig en egen hemsida i ett system, gratis till att börja med i alla fall. Jag ska testa.

JL Hemsida

Jag kommer att återkomma om funderingar kring vilken annonsering som passar på vilka sidor någon gång under den här LIA-perioden.

Kommentarer