Trixigt när man krånglar till det för sig själv

Kanske krånglar jag till det onödigt mycket för mig själv nu. Eller – ja, jag vet att jag gör det. Men det verkade ju så bra att slå två flugor i en smäll. Slutprojekt + söka sponsorer till Teaterpiraternas produktion = förstudie med arbetsnamnet ”är det mödan värt att söka sponsorer?”.

I själva verket – nu när jag satt igång – så märker jag att det är otroligt hämmande att ha teoretiserat detta jobb. Idag har jag i alla fall fått ars… ur vagnen och börjat kartlägga företagsamheten runtomkring Marabouparken i Sundbyberg där vi ska spela i sommar. Nästa steg blir att ringa upp dem och… det är här trixet kommer in… att lyckas sälja in något av våra erbjudanden samtidigt som jag ställer frågor som jag kan analysera senare.

Ska sätta mig och klura på ett telefonmanus att ha som handtag när jag ringer.

50 minuter tills jag måste avsluta för att hämta stor- och lillpröjsarn på skola och dagis. Ska jag hinna?

Fokus hamnar lätt på andra håll när man håller på med mindre intressanta saker som att leta telefonnummer på eniro.se och hitta.se. Upptäckte till exempel att hitta.se har en promenadfunktion – den är lite hackig men ändå rätt kul. Sen har jag asgarvat ihjäl mig för mig själv här i kökssoffan åt presenttipstråden på bloggy.se.

Kommentarer