Trolla bort min smärta – NU!

Ännu en fin sommarkväll. Och här ligger jag på rygg och undviker att röra mig. Samtidigt läser jag på nätet om Osteopati och har nära till tårarna. Tänk om det finns någon som kan trolla bort det onda i höften-ryggen-ljumsken som jag dragits med till och från i ganska exakt sju år. En faktor som lätt bidragit till en massa dåligt humör och framförallt, en ond spiral.

Eftersom det alltid finns en risk för att det gör ont när man rör sig så tar det liksom emot lite extra varje gång man får för sig att göra det. Den som inte rör sig gör inte av med så mycket energi och vilka effekter det har behöver jag nog inte förklara för någon. Spiralen är ett faktum.

Är det någon som har varit hos en osteopat? Ring mig DIREKT i så fall, i alla fall om den var bra. Jag har provat kiropraktor, naprapat, sjukgymnastik, anti-inflammatoriska mediciner och knaprat Ipren och andra små piller som tar bort det onda en liten stund. Nu vill jag bli bra. Osteopater verkar göra exakt det jag har saknat överallt annars – titta på helheten.

Tyvärr är det klassat som häxmedicin vilket för med sig att det inte utgår någon subvention, så jag ska kolla med CSN om de har någon tilläggsmöjlighet för kroniska smärtor i höften som man behöver bli kvitt. Så om du vet någon som vill sponsra en fattig student som behöver gå till häxdoktorn, ring mig DIREKT då också.

Kommentarer

Raring! Vad är det jag läser?? Har du ont? 🙁
Apropå Osteotopat, var det inte en sån vår kära vän i Spanien gick till, och som verkar ha lyckats? Ta chansen säger jag bara, ta chansen!
Lycka till!!!
Och en enorm kram!