Tveksamt twitterbeteende men totalt sett lyckad dag

Det har varit en produktiv dag i sociala medier-expertens arbetsliv.

Dagen började med sällskap av Malin till frukostseminarium om sociala medier på Berghs. Tobias Brandt, digital creative director på Digitas föreläste och fyllde på mitt förråd av argument och ny inspiration. Det är säkert det tusende seminariet jag deltar i på samma ämne, men varje gång får jag med mig något nytt och stärkande.

Väl tillbaka på arbetsplatsen i huset av guld tog jag mig friheten att spamma twitter. Klarade mig utan att bli avstängd och kände mig väl så där lagom kreativ, men vad ska man göra när sajten inte samlar de nya föreställningarna på ett och samma ställe och vi inte har fått igång bloggen. Det blir mer och mer tydligt att det finns massor av goda skäl att tänka länkar och spridning av information för att lätt kunna dela med sig av det som är relevant för dagen. Relevant för idag var att Dramaten släppte biljetter till vårens föreställningar.

Trots mitt tveksamma twitterbeteende idag kunde jag lämna kontoret med två jättespännande nya kontakter som kan utvecklas till något riktigt roligt och bra. Framtiden får visa vad resultatet blir.

Dramaten& har haft möte och pusselbitarna till webbpusslet börjar ta plats. Man skulle kunna säga att vi vänt alla bitarna så att bildsidan ligger upp i alla fall. Det känns enormt roligt att vara en del av det projektet.

Dessutom har Stefan Larsson fått en egen fanpage på Facebook. Han har regisserat den hyllade Scener ur ett äktenskap och har börjat regissera Höstsonaten. Han har själv med hjälp av producenten Mikael Berg tagit initiativ till att jobba med Twitter och Facebook. Jag hoppas initiativet med en fanpage slår väl ut eftersom jag rekommenderade det.

Mymlan har idag postat ett jättebra inlägg som svar på ämnet ”den perfekta webbnärvaron för företag”. Den ska jag ta med mig när jag ska övertyga Dramatens ledning om att jag behövs på teatern. Eller ja, åtminstone min funktion.

Jag är riktigt arg på min WP-app på iPhone. Det här inlägget skrev jag egentligen på tunnelbanan. Skitbra tänkte jag, ända till all text försvann. Tyvärr inte första gången det händer. Tips på bättre applikationer tas emot med värme.

Kommentarer