Twittertid = väl investerad tid

Efter en kort mailkorrespondens med Andreas Ekström, ett långt samtal med Henrik Backbro och lunch med Christina Olsson tror jag att jag med större självsäkerhet fortsätter att stretcha på gängse oskrivna regler, och nu refererar jag till mitt senaste inlägg om intellektualiseringen av teaterkommunikationen.

Nog intellektualiserar jag också för mycket. Krånglar till det i onödan. Samtidigt är det sådan jag är. Jag måste ibland gå till botten med saker och ting för att känna mig säker på att jag gör rätt. Typiskt kvinnligt kanske.

Jag rekommenderar varmt att följa länkarna till alla tre. Andreas är på väg in i ett jättespännande bokprojekt som ska finansieras genom crowdsourcing. För 800 kr kan du ge honom en dag till att skriva på.

Henrik jobbar med ett superspännande samskrivningsprojekt med start måndag kl 18 på Dramalabbet. De har också behov av en typ av crowdsourcing – lån av laptops under själva samskrivningstiden på måndag. Man kan sitta hemma och skriva, men uppstarten vill de göra till en träff, for the fun of it.

Slutligen Christina – en driven, smart och grymt trevlig tjej (kvinna) som driver företaget Punct som erbjuder livsnödvändiga föreläsningar om bland annat föräldraskap. Dessutom hittar hon tid att blogga på Tara. Igår visade jag henne runt lite på jobbet och det resulterade i ett jättefint inlägg som får demonstrera exakt det jag pratar om gällande intellektualiseringen – visst är det roligt när det finns den här sidan av teatern också!

Tilläggas kan att jag har fått kontakt med alla dessa fantastiska människor tack vare Twitter. Jag sitter också och väntar på svar från Britta Blomberg på Cirkus Cirkör för att bestämma en bra tid och plats för ett första möte för oss som är intresserade av eller jobbar med att kommunicera scenkonst.

Twittertid = väl investerad tid.

Följ respektive länk om du också vill följa dessa på Twitter:

@christinaolsson, @andreasekstrom, @pulppuppets @BrittaBlomberg

Kommentarer