Unblocking – ett stycke skiljetecken

Share photos on twitter with Twitpic Share photos on twitter with Twitpic

Det här är mitt första inlägg i den nya kategorin ”Unblocking” – en skrivutmaning som jag (utan att överdriva) verkligen behöver nu. Ifredags svarade Kristina Alexanderson på mitt inlägg om att jag är blockerad; tre dagar senare ses vi på Tidemans för lunch och överlämning av Writers Block. Visste du att det fanns sådan hjälpsamhet och generositet här i världen? Twittermänniskor är fantastiska! Se bara på det här:Ett svar som lättade upp

Reflektion efter första utmaningen: Puh, det där trodde jag först var lätt. Sen såg jag att alla tecken skulle få plats  i ett stycke. Det blev en utmaning! Några nödlösningar har jag nog kostat på mig till förmån för lite sömn. Alla svensklärare borde ha boken, som förövrigt har formen av en kub (block) och ser ut som ett skrivblock. Fyndigt så det förslår och full av roliga små skrivämnestips.

Uppdaterat:

  • Läs Kristinas variant.
  • Vill du också vara med och avblockera dig? Då håller du utkik efter nästa slumpvis framtagna utmaning i mitt twitterflöde på måndagar.

Kommentarer

Kalas vännen, snyggt jobbat, jag har inte gjort min än, men jag vet vad jag ska skriva, twittrar dig, när jag fått till det. Det här är så himla skoj, jag hoppas att du känner samma lust som jag. Jag sprudlar av energi för det här skrivandet…

Du är grym!