Vad kan jag göra för dig?

Why I want to be the dog
För att jag ska kunna vara hunden behöver jag vara i ett varmt land. Och ledig.

Egentligen har jag allt.

Eller, jag har ju allt.

Det är ju helt uppenbart att det inte lider någon verklig, dvs fysisk, nöd på en person som lever det liv jag lever.

Att en sån som jag skulle vilja be om mer är egentligen förmätet. Men sanningen är att jag vill ha mer. Jag vill organisera mitt ekonomiska liv så att min själ får utrymme att växa utifrån den plats den är nu.

Hur jag än försöker vila, arbeta själsligt, meditera, yoga och landa så fortsätter rastlösheten att dra i mig.

Jag vill resa.

Jag vill kunna resa utan att det ska ge ett ekonomiskt bakslag i ett halvår.

Samtidigt.

Vill jag öka den standard som jag lever i.

Jag vill att det ska vara den naturligaste sak i världen att köpa höstskor till barnen, och en ny jacka till vintern, och nya byxor när de gamla blivit för små.

Utan att få panikångest när sonen säger att han behöver klippa sig och jag just hade planerat att faktiskt satsa på ett SL-kort den här månaden.

Det finns ingen anledning för mig att ha fastnat i de här ekonomiska mönstren. Jag har ett bra jobb, en bra inkomst. Vi är två om allt, två som delar alla inkomster. Men ändå är det som att jag/vi inte kommer ikapp.

Pengar är som andetag. De kommer och de går. Pengar är i grund och botten en form av energiomvandlingar.

Nu har jag tänkt ut att om jag kunde omvandla min egen energi till ett värde av 10 000 kr extra i månaden efter skatt så skulle det plötsligt bli värt besväret att göra en resplan och konkretisera drömmarna.

Så då har jag börjat fundera på vad sjutton det finns som jag skulle kunna tänkas erbjuda som någon eller några är beredda att betala 10 000 kr för varje månad. Det är en rolig liten lek att pyssla med.

Här är några förslag som jag kan komma på:

  • Ge dig andliga råd från toppen av ett berg?
  • Texter och bilder i bloggform som får dig att skratta?
  • Rådgivning om föräldraskap (mina två barn är grymt fina)
  • Rådgivning om kost och motion, med fokus på misstag som jag begått åt dig, som du alltså i så fall skulle slippa? (En sorts proaktiv rådgivning)
  • bloggposter om min vardag, och reklam som du kan klicka på?

Lukrativt som få andra förslag! Det är din tur nu. Hör av dig, jag kan hjälpa till med nästan allt!

 

Kommentarer