Vaio och Social Media Lunch

Vaio och jag har börjat vänja oss och är väldigt, väldigt nöjda med varandra.
Windows Vista är mulligt och snabbsöksfunktionen underbar.

Det är underbart att jobba med Photoshop utan att behöva starta om fem gånger i timmen och tillsammans med Firefox tilläggsapplikationer är det underbart att surfa.

Så nu är det dags att återgå till det arbete jag ska ha datorn till och inte bara arbeta med själva datorn liksom.

Jag var på Stockholm Social Media Lunch idag på Elverket. Annika Lidne på Disruptive Media drar i trådarna och håller i Bambuserkameran. Annikas spaning handlade om att sociala medier är på uppgång och nära på mainstream snart. Fler och fler företag hakar på och börjar lägga upp strategier för kommunikation online.

Brit Stakson, JMW, hakade på och vädjade om att låta företagen som stapplande gör sina första microbloggförsök att få prova på ifred. Det finns en tendens till att vana användare hoppar på nykomlingarna med kommentarer om hur de beter sig på nätet.

Det är det jag gillar med det här gänget. Den ödmjukhet och genuina viljan att utveckla metoder står över elitism och patent på idéer.

För egen del fick jag extra valuta för den investerade tiden och hundralappen som fiskgrytan kostade. Inte bara var grytan god, utan min bordsgranne visade sig ha förslag på en LIA-plats som lät väldigt intressant.

Kommentarer