Vänner, rostat bröd och lyxkaffe

Sköna lördagmorgon.

Vaknade klockan 6? Kanske inte så konstigt egentligen med tanke på att väckarklockan ringde. Någon hade glömt att stänga av den. Det händer ganska ofta, men vanligtvis stänger jag av och somnar om. Idag tänkte jag testa att faktiskt gå upp. Det var mysigt. Jag loggade in på twitter och såg att de som var i samma situation som jag idag typ drog på sig joggingskorna eller promenadhatten. Det gjorde inte jag nej.

Jag gjorde mig en lyxig kaffe, rostade en skiva riktigt vitt bröd och bredde den med smör och marmelad. Denna kontinentala så kallade frukost inmundigades i soffan tillsammans med Chandler, Joey, Monica, Rachel och Ross. Morgon-TV! När? När såg jag på Tv på morgonen senast? Alltså bortsett från barnkanalens fantastiska värld.

Två rufsiga inte så jättesmå längre lintottar kom upp vid åttatiden och krävde omkoppling av kanal, men då var ju vänner slut, jag redo att duscha och göra frukost, så det kändes ju helt okej.

Så nu har jag haft lite egentid dårå. Nu äter resten av familjen frukost och vi har ett spännande lördagsprogram framför oss. Felix ska visa upp vad han och hans cirkuskompisar pysslat med på cirkusskolan medan Leia iklädd prinsessutstyrsel härjar runt på bästa kompisens kalas. Det blir bestämt ett inflyttningskalas hos min nya kollega Kristoffer också, han har lovat hallonpaj med vit choklad så det går ju inte att motstå.

Ikväll får vi väl se vad som händer. Vi slipper ju melodifestivalen i alla fall. Vem bryr sig nu liksom.

Jo, men jag har ju inte berättat att vi åkte och träffade världens, världens nu sötaste bäbisflicka Daisy igår. Fem dagar gammal och redan totalt supermed, cool och utstrålar en intelligens som få bäbisar gör.

Kommentarer