Varför kan inte vanliga läkare se helheten?

Lika fantastiskt som det är att ha fått tillbaka min rygg, lika arg är jag över att jag har förlorat sju smärtfria år. Så många gånger som jag sökt hjälp hos medicinare, kiroparaktorer och sjukgymnaster utan att det har gett något som helst resultat. Så många inflammationsdämpande medel och tråkiga sjukgymnastikövningar, så mycket tid som gått åt till att fundera över om det är meningen att det ska fortsätta vara jobbigt att ens röra på huvudet.
KUNDE INTE NÅGON AV DESSA HA UPPTÄCKT ATT MINA REVBEN SATT FEL OCH ATT DET VAR TRE KOTOR I RYGGEN SOM TRYCKT IHOP SIG?
Detta borde väl vilken jäkla doktor som helst kunna se. Problemet har varit att jag sökt för att jag har ont i höften. Söker man för höften så tittar de bara på höften. Även fast jag har talat om att jag fick ont i höften när jag försökte stretcha ut knölen bakom skuldran.
Det var knölen som visade sig vara revben som satt fel…

Kommentarer

Mr H har en linande erfarenhet. Efter att ha gått till kiropraktorn regelbundet för att knäcka ryggen pga sin smärta, lyckades delvis jag få honom att istället få kontakt med någon som kollade in helheten. Så han slutade hos en fotspecialist eftersom man konstaterade att det ena benet var 3 cm koratre än det andra! Inte undra på att saker och ting i jroppen blir sneda! Märkligt, jobbar med kroppar, borde man ju trots specialisering på ett område, kunna förstå att kroppsdelarna hänger ihop och påverkar varandra! Stort grattis till din nya kropp, jag är mycket glad för din skull!!! Men var inte bitter, tänk på alla dagar du har framför dig. Fan, vi sneglar alldeles för mycket i backspegeln, även jag…. Stor kram!

Otroligt att de inte kunde hjälpa dig tidigare! Men du har trots allt fått hjälp nu. Inte en dag för tidigt. Inte en dag försent. Du har ett helt liv kvar nu.