Veckan i bilder

Första snön kom. Jag tittade skräckslaget ut genom fönstret. Stora F och Lilla L vände sig nyfiket om. De blev inte skräckslagna. Den känslan de uttryckte var snarare lycka. Det tog lite längre tid att gå till skolan den dagen.

Första snön 2010

Nu när kylan kommer är jag glad att jag samlat på mig lite extrahull bland annat på kinderna, det är ju jättesnyggt till vinterjackan. Och varmare.

Vinterjackan åkte fram
Vinterjackan åkte fram

Vad glada vi är att vi verkligen gjorde slag i saken och åkte ut i skogen och byggde koja förra helgen.

Ett dagsverke
Ett dagsverke - vår fina koja
Tälja hör till
Tälja hör till

En annan lycka är alla fina vänner som våra barn har. Varje dag efter skolan har vi haft barn här eller barn bort i olika konstellationer. Vi fick till och med tillskott till fredagsmyset – en övernattningskompis i bästisformat. (Idol fick en ny dimension. Den bilden fick jag inte publicera för Lilla L, så ni får tänka er synen – singstarmickar och två wannabes vid varsin sida om stor TV-skärm).

På morgonen fixade tjejerna frukost. Det var… hm… gott???

Bättre som dressing?
Bättre som dressing?

En IKEA-beställning är snart på väg med garderober och annat. Snart, snart, snart ska vi få ordning på barnens rum. Första steget är påbörjat, att måla sängen vi köpte begagnat av våra vänner. Vit ska den bli, med rosa och lila detaljer. Det är livsbejakande att måla och fixa. Jag lär mig sakta men säkert denna enkla sak man kan göra för bättre balans i livet.

Livsbejakande sysselsättning
Livsbejakande sysselsättning

Kommentarer