Veckans utmaning galet sen

Veckans utmaning ur Writers Block är att skriva någonting utifrån ordet Voyeur. Ett mycket vackert ord. Och bilden måste jag säga ger en hel del olika associationer.

Kristina Alexanderson efterlyser fler deltagare i vår lilla utmaning så även jag. Det vore superkul om fler ville vara med. Om man hakar på vårt lilla initiativ så får man varje vecka en ny utmaning. Det är jättekul att koppla in hjärnan på något helt annat än det vanliga som man brukar skriva om. Det är perfekt om man fastnat av någon anledning. Om man inte riktigt kan skriva det man egentligen vill men ändå har skrivklåda passar det också bra.

Visst, schemat är ju fullt ändå, den här veckan höll jag på att glömma helt att leta upp veckans utmaning. Och förra utmaningen publicerade jag halv ett på natten, så egentligen missade jag deadline då, kanske, men jag hade ju inte somnat i alla fall. ¨

Håll koll här eller Kristinas blogg eller på Twitter. Hojta om du vill vara med så ser jag till att du får veckans uppslag på valfritt sätt.

Jag ska mata geniet först. Sen kommer mitt förslag på Voyeurhistoria. Jag funderar på om jag ska berätta om mannen på bilden. Berätta vad han ser och varför han står med en kikare och spanar.

Kommentarer

JA! Kul! På måndagar (eeh, ska jag) publicerar jag en framslumpad utmaning här och länkar hit i en tweet adresserad till Kristina. Är du på twitter får du också en ping på twitter.
Det är toppen om vi blir några fler.

Hej!
Har blivit inbjuden av Kristina. Jag är intresserad för att få se hur det fungerar.
Hej hopp, Marie