Vilken jäkla influensa – #blogg100

Näe vad det var svårt idag då. Har tusen saker i tanken men ingen ork att formulera dem.

Där, i tankarna alltså, bubblar ett erkännande om Sean Banan. Något i stil med att jag beundrar och älskar hans generositet, att han släpper allt och bara kör, helt utan prestige. Befriande.

Kan också tänka mig att berätta om min shoppingrunda med guddotter Emma, 14 år och klokast i världen.

Skulle vilja skriva ett långt och utlämnande inlägg om parallella verkligheter och att leva flera liv i ett.

Och något om min son som går igenom en förpuppning tror jag, och att jag gillar det jag ser.

Ja, det finns saker att skriva om, men jag är trött. Kanske beror det på att jag nyss la en nerkräkt filt i tvättmaskinen. Så här sjuk har hon nog aldrig varit, min lilla tjej. Efter en veckas sjukdom får det väl ändå räcka? Inte ska det väl vända åt fel håll då? Nä, den här influensan är inte nådig. Efter en hel veckas febrande på mellannivå sticker febern upp till 40 grader och slår ut flickebarnet helt.

Det här inlägget är nummer 13 i serien #Blogg100 – en utmaning att skriva en bloggpost om dagen i 100 dagar.

Kommentarer

Gillar uttrycket förpuppning! Jag ser det här hemma också. Krya på er, och låt återhämtningen ta tid — den sitter i länge den där influensan.