Wanna-be geek

Ja, ibland undrar man ju om det är själva det här pillandet med bloggen som är det roligaste. Inte för att det är offentligt, men det finns ett löfte som avgetts av mig till mig själv angående sovtid. En hemlighet är att den i skrivande stund överstigits med två timmar. Och det bara för att fixa till det där sista. Hoppas du var här och såg hur det såg ut igår och upptäcker de små nyanserna. Det är lite mer konsekventa färgval på länkar och hovrar, widgets har bytt plats, funktioner har stängts av och lagts till.

Det har också blivit väldigt klart för mig att jag måste ta mig tid och lära mig Facebook open graph. Åtminstone fatta hur det fungerar. Förut kunde man lätt skaffa sig en liten kodsnutt och lägga in på sin webbplats eller blogg. Nu behöver man verkligen förstå vad man gör (uppdaterat: eller så letar man bara på rätt ställe).

Jag försökte lägga till Facebook to WordPress, en plugin som ska importera kontakter till WordPress. Det skulle bara vara att installera, men det ser ärligt talat inte ut att fungera. Kanske har att göra med att jag använder disqus för kommentering, och att de inte fungerar ihop. Men jag har för mig att jag testat förut och stött på problem då med.

På att-göra-listan:

  • Fatta Open Graph
  • Ta reda på varför inte recommended reading funkar här på min blogg
  • Få FB2WP att fungera
Ja, men det blev väl ett härligt wanna-be-geekigt inlägg? Nu ska jag sova.

Kommentarer