WordPress och jag

Ja, nu känner jag mig väl åtminstone tillräckligt nöjd för att kunna börja skriva lite. Hittills tycker jag nog att Blogger som bloggverktyg är väldigt mycket enklare att sätta sig in i, men å andra sidan finns inte lika stora möjligheter. Jag inser nog att den här sajten får växa fram lite sakta.

Saker jag inte riktigt fått grepp om är hur man embeddar saker i sidkolumnerna. Det blir knas när jag lägger in html-kod i textwidgeten. Jag är inte helt nöjd med layouten heller och bilderna i headern som jag fixat till lite snabbt ska nog anpassas lite bättre. Dessutom måste jag gå in i temats kod och lägga in lite mer padding mellan menyn och texten.

Eftersom det ser lite tomt ut utan kommentarer så blir jag så klart väldigt tacksam om någon kan hjälpa till med lite tips här och på samma gång lätta upp layouten. En annan grej jag skulle vilja göra är att peka bloggen mot huvuddomänen monawallin.se. Men instruktionerna för det så lätt komplicerade ut för min förkylda hjärna. Får ta tag i det senare också och nöjer mig så här ett tag. Viktigare nu är att lära mig hur man postar från telefonen och så.

Mona Wallin
Mona Wallin

Kommentarer