YES!

YES, YES, YES!

Idag skiter vi alla gamla pensiosar som trissar upp priser fast de borde veta bättre än att flytta till större. Vi glömmer våningar med öppen spis som kostar för många miljoner, vi bara struntar i allt det, för nu är det klart! Vi har skrivit överlåtelseavtal på en jättefin lägenhet som är helt perfekt, med perfekt läge och extra allt. Det enda som kan sätta käppar i hjulet nu är om vi inte skulle bli godkända som medlemmar i föreningen. Och det har jag ärligt talat lite svårt att se hur det skulle kunna hända, även om jag tar på mig mina mest pessimistiska glasögon.

Barnen är så lyckliga så de kunde inte somna. Det var länge sedan stora Fs pollentyngda ögon orkade lysa, men det gjorde dem, det lovar jag.

Så nu har vi några veckors jäkligt stort jobb med att iordningsställa vår lägenhet till ett säljbart skick. Saker ska packas och bäras upp på den nystädade vinden. En stor mängd svarta sopsäckar och kartonger ska inhandlas, liksom stora vackra växter och andra tillmysande faktorer.

Så skulle du tycka att det låter lite kul att få kroppsjobba lite nu i helgen så vet du vem du ska höra av dig till.

Känner du någon som vill flytta in i en grymt älskad (men urväxt) trea med stora ljusa rum, stor härlig balkong med utsikt mot världens bästa park, nära Solna Centrum, stambytt med renoverat badrum och hall men som i övrigt bjuder på möjligheten att sätta sin egen prägel på ytskiktet utan att behöva få dåligt samvete? Då ska du be den hålla kontakten här eller på Hemnet.se, för inom kort kommer en sådan att vara till salu.

Nu ska jag gå och sova gott. Sen ska vi jobba hårt.

Kommentarer

Åh, vad kul! Jag var inne som hastigast och såg att du söker utbildning. Kände mycket väl igen den känslan, att vänta på besked. Håller tummarna för dig. Och håller gärna kontakten via bloggarna. Kul, kul, kul med folk som går igenom samma saker.

Grattis! Vilket härligt inlägg, jag känner igen den där känslan 🙂

(Och vem sjutton är jag som plötsligt kommenterar din blogg? Jag hittade hit när jag sökte information om att läsa på Medieinstitutet och har fortsatt att läsa eftersom vår bana är lite liknande: småbarnsmammor som har varit lärare men vill jobba med kommunikation, kolla in min blogg om du vill veta mer om mig.)

Grattis Mona, fasen vad kul!! Hade jag inte haft en farmor att ta hand om i helgen hade jag gärna kommit o hjälpt till! Men hoppas man får komma på inflyttningsfesten ändå 😉 Kram!